021.367.34.38

Informatii 10-18
Livrari non-stop

 

Securitatea serviciului MyKey

Intreg sistemul MyKey este conceput sa opereze fara sa stim adresa ta vreodata

Chei incuiate in casa

 
 

  Nu stim unde locuiesti

Am eliminat tehnic posibilitatea ca adresa ta sa fie folosita vreodata – de la semnarea contractului pana la livrare,  MyKey nu iti va solicita adresa niciodata.

Asta inseamna ca bunurile pentru care lasi cheile in pastrarea MyKey sunt in perfecta siguranta. Cheile fara adresa sunt niste obiecte fara valoare reala.

Livrarile se fac in locul ales de tine, acolo unde iti este tie comod. Noi nu stim unde stai – deci este responsabilitatea ta sa nu soliciti niciodata o livrare in fata casei tale.

  Depozitare securizata

Asa cum te-ai astepta, am gandit un sistem de securitate pentru depozitarea cheilor lasate in grija MyKey. Pe langa o usa metalica antiefractie cu o gramada de incuietori, mai avem:

  • camera securizata antiefractie;
  • control acces cu cartele magnetice pentru intrarea in camera securizata;
  • supraveghere video si monitorizare 24/24;
  • alarma cu prioritate 0 la politie si pompieri;
  • monitorizare si interventie rapida firma de paza.

  Plicuri securizate si sigilii

Plicurile de PVC pe textura de Nailon sunt etichetate cu codul tau de client in fata ta.

De asemenea, vei sigila tu insuti plicul cu un sigiliu inseriat alfanumeric, cu garantia unicitatii. Pentru a elimina orice fel de eroare umana, plicurile sunt identificate si prin culoare in functie de abonamentul ales, pentru a eficientiza astfel momentul solicitarii unei livrari.

  Identificare prin parola

Cand soliciti o livrare, parcurgem un proces de identificare temeinica, similar cu cel al unei banci, dupa care aplicatia MyKey genereaza o parola, pe care ti-o trimitem prin SMS.

Vei primi plicul cu cheile intr-un seif care se va putea deschide numai cu parola pe care ai primit-o prin SMS. Ai posibilitatea de a tasta parola de 3 ori pentru a intra in posesia plicului. Din motive de securitate, agentul MyKey va anula livrarea dupa a treia incercare nereusita.

 Livrare unica

Pentru a elimina orice sansa de eroare umana, agentii MyKey nu vor combina niciodata mai multe livrari de chei pe interventie.

Livram un singur set de chei la fiecare apel de urgenta. Pentru siguranta serviciului, agentul MyKey este urmarit printr-un sistem GPS din momentul in care s-a pus in miscare catre locul stabilit de comun acord pana la momentul in care tu ne confirmi ca livrarea a fost in regula.