021.367.34.38

Informatii 10-18
Livrari non-stop

 

Intrebari frecvente

Daca nu te-am lamurit in pagina "Cum functioneaza", speram sa te lamurim aici.

Chei incuiate in casa

1. Sunt incuiat afara. Ce trebuie sa fac?

Daca esti client MyKey, poti suna oricand la 021.367.34.38 si vei putea intra in casa sau masina foarte repede. Identificarea plicului cu cheile tale nu dureaza mai mult de cateva minute, si agetul MyKey va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, dar maximum 2 ore, oriunde in Bucuresti.

2. Cu ce se ocupa MyKey?

MyKey este un serviciu de depozitare securizata si livrare rapida a cheilor tale de rezerva. Clientii nostri isi lasa la MyKey un set de chei, astfel incat sa nu mai ramana niciodata incuiati inafara casei sau a masinii. Nu te vom intreba cum ti-ai pierdut cheile si nu te vom judeca – la orice ora din zi si din noapte vei primi cheile in locul in care ai nevoie de ele, in cel mai scurt timp posibil.

3. Pot sa am incredere in voi?

MyKey nu vrea sa afle niciodata adresa abonatilor sai. Anonimizarea clientului este prima noastra grija. Lipsa informatiilor care leaga o cheie de o adresa este pilonul pe care este construita aceasta afacere. Nu vrem sa stim unde stai, si am gandit un intreg sistem de securitate care sa previna o legatura intre cheile tale si tine pentru un strain. Informatiile pe care le avem despre un client sunt impartite trunchiat in mai multe puncte.

In plus, datorita sigiliului cu serie unica cu care tu insuti sigilezi plicul, putem dovedi in orice moment ca la cheile tale nu s-a umblat niciodata.

4. De ce sa nu imi las mai bine o cheie la prieteni?

Niciunul dintre prietenii sau rudele tale nu este la dispozitia ta non-stop. Ei pot pleaca in concediu, sau pur si simplu nu iti raspund la telefon. Noi suntem mereu la un telefon distanta, la orice ora din zi si din noapte, si venim sa iti aducem cheia oriunde doresti, atata timp cat nu este foarte aproape de casa ta.

5. Ce fel de abonament este potrivit pentru mine?

In functie de nevoile tale, iti poti alege unul dintre cele doua abonamente: abonamentul Simplu pentru un singur tip de chei (chei de la casa sau masina), sau abonamentul Plus pentru doua tipuri de chei (chei de la casa si chei de la masina).

6. Cate chei pot lasa in siguranta la MyKey?

In functie de tipul de abonament ales, poti avea 4 sau 6 chei in plicul securizat. Daca vrei sa imparti aceste chei in mai multe plicuri pentru a putea fi livrate separat, poti adauga noi plicuri in cadrul aceluiasi abonament.

7. Unde imi sunt depozitate cheile?

Cheile sunt depozitate intr-o camera securizata si supravegheata video. Acces la aceasta camera au numai angajatii MyKey, si fiecare intrare si iesire este inregistrata video si arhivata. Accesul la aceasta camera nu se face niciodata in prezenta unui client sau fara un motiv bine stabilit – depozitarea sau ridicarea unei chei pentru livrare.

8. Cum se face livrarea?

Ne asiguram ca tu esti intr-adevar proprietarul cheilor, printr-un proces asemanator cu cel al unei banci. Stabilim un punct de intalnire pe care tu il propui – intr-o zona publica, oriunde in Bucuresti, dar la cel putin 100 de metri de casa ta. Iti generam un pin unic pentru fiecare livrare. Vei folosi acest pin unic pentru deblocarea seifului in care transportam cheile. Livratorul nu cunoaste acest pin, pentru siguranta transportului. Livrarea contine numai cheile solicitate de tine, pentru a evita o incurcatura.

9. Pot veni sa imi ridic cheile de la sediu?

Daca ai nevoie de chei in timpul zilei, intre 10-18, de luni pana vineri, poti ridica tu cheile de la sediul nostru. Am prefera totusi sa iti oferim confortul unei livrari in locul dorit de tine. Pentru siguranta noastra, dupa orele de program sediul nu va fi deschis pentru ridicarea cheilor.

10. De ce nu poate astepta agentul MyKey sa ii inapoiez cheia dupa livrare?

Pentru ca vrem sa fim siguri ca niciodata MyKey nu va afla adresa ta, agentul va pleca imediat dupa livrare. Te rugam sa pastrezi plicul in care vei primi cheile si sa il returnezi impreuna cu ele in cel mai scurt timp - in felul acesta, te putem ajuta si data viitoare.

11. Este posibil sa intarzie livratorul?

Timpul de livrare nu depaseste in mod obisnuit 60 de minute. Garantam livrarea cheilor in cel mai scurt timp posibil dar in maxim 2 ore de la cererea de livrare. Dar, in cazul unor evenimente exceptionale care nu sunt in controlul MyKey (parada militara sau ambuteiaj sau coloana oficiala + ambuteiaj), livrarea va fi gratuita, cu scuzele noastre sincere.

12. Daca imi gasesc cheile, pot anula livrarea?

Poti anula livrarea in orice moment daca agentul MyKey nu a ajuns la intalnirea cu tine. Odata ce te-ai intalnit cu agentul, livrarea este considerata efectuata.

13. Pot imputernici pe cineva sa solicite o livrare in numele meu?

Nu. Pentru moment, numai titularul contractului poate solicita o livrare. Pregatim dezvoltarea unui astfel de pachet, si va vom anunta imediat ce el este disponibil.

14. Pot solicita o livrare intr-o alta localitate?

Facem livrari in Bucuresti si zona metropolitana. Daca ai constatat ca ti-ai pierdut cheile casei cand esti in concediu, te putem astepta la intrarea in Bucuresti la intoarcere. In cazul in care ai nevoie de cheile de la masina in afara Bucurestiului, vom stabili impreuna punctual o modalitate de livrare.

15. Pot sa nu platesc urmatorul an de abonament?

Te vom anunta ca ti se termina abonamentul prin email si/sau telefon. Poti veni sa iti ridici cheile si sa nu mai continui abonamentul, indiferent cat de rau ne-ar parea sa nu te mai avem client. Daca nu reusim sa te contactam in termen de 30 de zile de la expirarea contractului, cheile vor fi depuse la Sectia 1 Politie, situata in Bld. Lascar Catargiu nr. 22, Sector 1, Bucuresti.

16. Ce se intampla daca imi schimb casa/masina/usa?

Iti poti schimba cheile din plic oricand de luni pana vineri 10-18 la sediul nostru, sau poti solicita o livrare si sa ne aduci noile chei. Nu exista nicio taxa suplimentara daca te incadrezi in acelasi abonament.

17. Daca in urma unei ploi de meteoriti cheia mea este distrusa, eu ce ma fac?

Desi sistemul nostru de securitate incearca sa previna astfel de evenimente, ne-am asigurat ca tu nu vei iesi in paguba chiar daca se intampla asta. In cazul distrugerii cheilor din orice motiv pe perioada in care acestea sunt in grija noastra vei fi despagubit cu o suma de 150 de euro, ca sa iti poti schimba yala fara griji.