021.367.34.38

Informatii 10-18
Livrari non-stop

 

Cum functioneaza serviciul MyKey

Urmareste pasii si fii sigur ca poti trece de usa de la intrare

Chei incuiate in casa

Iti lasi cheile de rezerva in grija MyKey

Abonamentul trebuie ales in functie de tipul si numarul cheilor pe care vrei sa le depozitezi in siguranta.

Echipa MyKey se bucura intotdeauna sa isi cunoasca abonatii. Te vom servi cu o cafea delicioasa si iti vom raspunde oricaror intrebari legate de serviciul pe care-l oferim. Citesti atent si completezi pe propria raspundere contractul doar cu NUME si CNP, niciodata cu adresa. Din acest moment am incheiat birocratia si devii abonat cu un cont online.

In prezenta ta, cheile vor fi depozitate in plicul securizat si sigilat. Astfel, in momentul livrarii, poti verifica sigiliul care garanteaza ca plicul nu a fost deschis niciodata cat timp a fost in posesia noastra.

Poti apela 021.367.34.38 de luni-vineri intre 10-18, pentru informatii.

Iti vezi de viata

O poza a cheilor securizate in plic si a sigiliului cu serie unica de identificare va fi disponibila in contul tau in 24 de ore de la procesarea lor. Toate informatiile necesare pentru verificarea securitatii lor se vor regasi acolo.

Iti poti vedea de viata linistit. Cel putin pentru una din grijile aparute in momentul ratacirii cheilor vei avea o solutie rapida si eleganta.

O poza a cheilor securizate in plic si a sigiliului cu serie unica de identificare va fi disponibila in contul tau pe toata perioada depozitarii lor la MyKey.

Incuiat afara? Suna la 021.367.34.38 la orice ora!

Pentru a solicita o livrare a cheilor, suna la 021.367.34.38. Suntem disponibili pentru solicitari 24/7, in fiecare zi din an, chiar si in timpul sarbatorilor legale.

Te vom ghida printr-un proces de securitate asemanator cu cel al unei banci pentru a-ti verifica identitatea. Trebuie sa ne asiguram ca vom livra cheile persoanei potrivite si ca tu esti posesorul contului. Folosim un sistem bazat pe intrebari secrete pentru ca tu sa nu fi nevoit sa tii minte codul tau de client sau parola pentru administrarea contului. Daca ai uitat raspunsul la intrebarile secrete, va trebui sa ai acces la contul de email de unde iti poti reseta raspunsurile.

Dupa ce procesul de identificare este definitivat, stabilim o locatie pentru livrare. Este foarte important pentru noi ca locatia de livrare sa nu fie la mai putin de 100 de metri de casa sau blocul tau.

O locatie buna pentru livrare este o intersectie sau un alt loc public, sau chiar o cafenea daca este frig - agentul MyKey te poate ajuta sa gasesti o cafenea in apropriere daca nu stii una.

Zburam cu cheile spre tine, exact cum am stabilit

De indata ce ora si locul livrarii au fost stabilite, iti vom genera o parola unica pe care va trebui sa o introduci pentru a deschide seiful in care se afla plicul securizat si cheia. Daca dupa 3 incercari nu ai introdus parola corect, agentul MyKey anuleaza livrarea din motive de securitate.

Vei fi tinut la curent prin telefon pe parcursul livrarii. Livrarile se fac de obicei in 60 de minute sau mai putin, in maxim 2 ore din momentul solicitarii livrarii. Agentul MyKey te va suna pentru elimina orice dubiu - suntem in drum spre tine.

Dispeceratul MyKey te va suna sa confirme ca livrarea a fost facuta si totul este in regula.

Ne returnezi cheile. Acum stii si tu ca ai nevoie de noi

Pentru siguranta livrarilor, agentul MyKey nu poate astepta sa preia cheile dupa ce tu ai descuiat usa.

Pentru a te putea ajuta si in urmatoarea situatie neplacuta, va trebui sa ne returnezi cheile cat mai curand posibil.